Tongrolletjes Nantuasaus
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
8 Tongfilets van 80/90 g
10 cl Melk
15 g Boter
15 g Bloem
10 cl Vloeibare room
100 g Kreeftensoep
2 el Cognac
100 g Rivierkreeftjes, gekookt, gepeld
2 el Kervel, gehakt
8 Tandenstokers
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Peel de gekookt rivierkreeftjes.
Stap 3 /8
Vorm rolletjes van de filets en steek er een tandenstoker door om ze dicht te houden.
Stap 4 /8
Laat de boter smelten.
Stap 5 /8
Voeg de bloem toe en meng. Voeg de melk en visfumet toe. Klop tot het mengsel indikt. Voeg de bisque, cognac en rivierkreeftjes toe.
Stap 6 /8
Leg de tongrolletjes in het stoommandje. Zet dit vervolgens in de kuip, bovenop de saus.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie: 5 min.
Stap 8 /8
Laat 5 min rusten zonder te openen. Verwijder de tandenstokers. Dien op.